Alderweireld reageert op uitspraken Van Gaal: "Extra motivatie"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

24 september 2022 – Toby Alderweireld gaat zondagavond met de Rode Duivels voor een stunt op bezoek bij het Nederlands elftal. De ervaren verdediger weet dat zijn ploeg dik moet winnen om de eerste plaats in de Nations League nog over te nemen van Oranje. Alderweireld weet dat dat een lastig karwei wordt.

Alderweireld reageert op uitspraken Van Gaal: "Extra motivatie"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"We moeten er altijd voor gaan, maar we weten dat het lastig gaat worden", aldus de 33-jarige Belg zaterdagmiddag op de persconferentie. "Het wordt op de eerste plaats moeilijk om in Nederland te winnen, zeker met veel doelpunten verschil. Maar we moeten dat wel proberen. We weten natuurlijk ook dat het belangrijkste het WK is. Dit is een mooie voorbereidingswedstrijd om het toernooi in te gaan. Reden genoeg om te knallen."

Lees ook: Van Gaal verzekert op persconferentie: "Gaan gewoon winnen"

Van Gaal opperde op zijn beurt dat Oranje nogmaals gaat winnen van de Belgen. "Dat geeft wel een beetje extra motivatie. Ik denk dat wij ook heel graag willen winnen, maar zoals ik zei wordt dat niet gemakkelijk. Als wij top zijn kunnen we van iedereen winnen, ook tegen Nederland. In de eerste wedstrijd haalden we ons normale niveau niet. Het is aan ons om te laten zien waar wij voor staan. We zijn gebrand om een goed resultaat te halen."

Thierry Henry
De nationale ploeg van België staat in de Johan Cruijff ArenA onder leiding van Thierry Henry, die de geschorste bondscoach Roberto Martínez zal vervangen. "We praten af en toe over voetbal, zijn ervaring brengt hij in bepaalde situaties over. Natuurlijk zal het morgen nieuw voor hem zijn. Maar hij heeft genoeg ervaring op het allerhoogste niveau. Dat gaat geen problemen opleveren", verwacht de ex-speler van Ajax.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd