Messi was 'ongelukkig' in zijn eerste jaar bij Paris Saint-Germain

25 september 2022, 10:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lionel Messi heeft voor het eerst toegegeven dat hij vorig seizoen ongelukkig was. De voetballer bij Paris Saint-Germain kende een slecht jaar en dat was ook te zien in zijn houding en statistieken. De Argentijn heeft nu ook naar buiten gebracht hoe hij zich voelde én dat het inmiddels al veel beter gaat.

"Ik had afgelopen jaar had ik een slechte periode", vertelt Messi tegenover TyC Sports. Het was het jaar waarin hij vertrok bij FC Barcelona en tekende bij Paris Saint-Germain, maar bij de Franse club kon hij nooit echt aarden in zijn eerste twaalf maanden. Ondanks de Franse titel waren de prestaties van de aanvaller niet zoals vanouds.

Dit jaar schittert Messi wel weer op de manier zoals hij dat voorheen deed, ook in de interlandperiode bij Argentinië. "Op dit moment is het anders. Ik ben bij de club met een andere mindset gearriveerd. Ik ben meer opgenomen in de club, in de kleedkamer, in de wedstrijden en door mijn ploeggenoten. Op dit moment ben ik weer aan het genieten."

Lees ook: Verontwaardigd Barcelona reageert op gelekte Messi-informatie

Bondscoach Argentinië

Ook Lionel Scaloni, de bondscoach die met Argentinië al 34 officiële wedstrijden achtereen ongeslagen is, ziet dat zijn pupil weer plezier heeft in het voetballen. "Dat is het belangrijkste. Als hij geen plezier heeft in het voetbal, doen wij het als Argentinië ook niet goed. Ik denk dat hij zijn team waardeert en dat is belangrijk. Ik zie een gelukkige Messi en hoop dat hij zo doorgaat. Daar profiteren we allemaal van."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ach gossie, was de kleine Messi ongelukkig? Maar je portemonnee werd er niet minder van. Ja ik weet je had het liefst bij Barca gebleven om die club nog meer in het moeras van schulden te laten zakken. Beide schuldig aan de wantoestand bij Barca maar voor mij is die club passe👎

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen