'Van Gaal heeft Cillessen al plek onder de lat beloofd tijdens WK'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 oktober 2022 – Jasper Cillessen is vol overtuiging dat hij een basisplaats krijgt op het WK in Qatar als hij fit én in vorm blijft. De doelman van NEC is zó overtuigd van zijn eigen plek, dat journalist Mike Verweij vermoedt dat de goalie een basisplaats voor het eindtoernooi is toegegezegd.

'Van Gaal heeft Cillessen al plek onder de lat beloofd tijdens WK'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Dat vertelt hij in de podcast van De Telegraaf. "Ik denk dat Jasper Cillessen al een basisplaats is toegezegd door bondscoach Louis van Gaal", stelt Verweij enigszins opmerkelijk. Dat concludeert hij overigens niet alleen op basis van de interviews van de sluitpost, maar ook op de uitlatingen van de bondscoach in de afgelopen interlandperiode.

"Van Gaal was de prestaties van Remko Pasweer aan het downgraden, met een 'oprapertje, recht op hem afgeschoten'. Daarmee was hij voor mijn gevoel aan het voorsorteren op een basisplaats van Cillessen", zei Verweij, wiens gevoel werd versterkt door de interviews van Cillessen. "Ik denk dat hem misschien al een basisplaats is toegezegd voor het WK in Qatar."

Lees ookCillessen lijkt belofte te hebben bij Oranje: "Daarin ben ik de enige"

Collega Valentijn Driessen kan zich dat wel voorstellen, zo reageert hij. "Hij heeft Van Gaal nog nooit in de steek gelaten. Cillessen is in vorm, kent de regels goed en heeft eerder op een WK gestaan. Wat is er dan op tegen? Omdat hij Pasveer tweemaal heeft gezien en we het allemaal zo'n geweldig verhaal vinden, hoeft Pasveer niet per se te spelen. Er is weinig tot niets aan te merken op Cillessen", vond Driessen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd