Stappende Hazard staat er zowel bij Real als België niet goed op

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

4 oktober 2022 – Eden Hazard (31) speelt zowel bij zijn club Real Madrid als in het Belgische nationale elftal een steeds kleinere rol. Bovendien werd hij twee dagen voor het Nations League-duel met Nederland in Brussel in een nachtclub gespot. Bondscoach Roberto Martínez geeft in gesprek met RTBF aan niet gelukkig te zijn met de actie van zijn voormalige sterspeler.

Stappende Hazard staat er zowel bij Real als België niet goed op

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Hij had toestemming om tijd door te brengen met familie of vrienden", zegt Martínez. De Spanjaard vindt dat echter niet hetzelfde als stappen tot diep in de nacht. "Er zit een duidelijk verhaal achter, maar ik ga er niet openbaar over praten. Het zal intern worden afgehandeld. Ik wil niet dat dit vaker gebeurt", zegt de Spanjaard. Hazard had in het duel in de Arena een basisplaats, maar werd na een uur spelen naar de kant gehaald.

Martínez ging ook in op de rol die Hazard in zijn elftal speelt. "Ik zie Hazard niet als joker", begint hij. "Maar Eden heeft al een tijdje niet meerdere wedstrijden na elkaar gespeeld en dat heeft consequenties." De bondscoach heeft hierdoor zijn twijfels bij de fitheid van Hazard: "We zullen zijn balans opmaken naarmate het WK nadert en zullen dan zien welke rol er voor hem weggelegd is."

Ook bijrol onder Ancelotti
Ook Carlo Ancelotti, bij Real Madrid de trainer van Hazard, doet dit seizoen nauwelijks een beroep op de Belg voor wie De Koninklijke drie jaar geleden nog 115 miljoen euro aan Chelsea overmaakte. "Hij kent de situatie heel goed, zoals elke speler van Real Madrid dat weet. Er is hier nu eenmaal veel concurrentie", zei Ancelotti op de persconferentie in aanloop naar het Champions League-duel met Shakhtar Donetsk van woensdagavond. Afgelopen zondag hield de Italiaan Hazard nog negentig minuten op de bank in het competitieduel met Osasuna. Real verspeelde daarin voor het eerst dit seizoen punten in La Liga door met 1-1 gelijk te spelen.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd