Portugal
0 – 0
Zwitserland

Ten Hag dankt Guardiola voor wijze les: "Was een reality check"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

5 oktober 2022 – Erik ten Hag is niet van plan om lang te blijven hangen in de teleurstelling na de verloren Manchester Derby. Manchester United kreeg een behoorlijk pak slaag van rivaal Manchester United en daar heeft de Nederlander van geleerd. Dat liet hij woensdag weten op een persconferentie.

Ten Hag dankt Guardiola voor wijze les: "Was een reality check"

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Natuurlijk was het een lastige dag voor ons", aldus Ten Hag over de 6-3 nederlaag. "Dit was een reality check en daar moeten wij van leren. Dus bedankt voor deze les, Pep en City. We weten dat er tegenslagen komen. Wij hebben Liverpool en Arsenal verslagen, maar zondag hadden we zelf een slechte dag. Dat moeten we accepteren, al was onze prestatie ver onder de maat. City heeft ons laten zien dat wij dingen veel beter moeten doen."

Lees ook: 'Antony negeerde Ten Hag tijdens pak slaag bij Manchester City'

Ten Hag werd ook nog gevraagd naar de situatie van Cristiano Ronaldo, die tegen City negentig minuten op de bank bleef. "Als je hier met een goed gevoel op de bank zit, dan is Manchester United niet de juiste club voor je. Cristiano is als vanzelfsprekend niet blij als hij niet speelt, maar ik zal mezelf herhalen. Hij laat op trainingen zien hoe goed hij is. Ik behandel al mijn spelers met veel respect. Cristiano heeft het naar zijn zin."

Europa League
United krijgt donderdagavond (18.45 uur) de kans om de kater van de nederlaag tegen City weg te spoelen. In de groepsfase van de Europa League wacht een uitwedstrijd tegen het Cypriotische Omonia Nicosia. United heeft drie punten, terwijl de tegenstander nog puntloos is. De manschappen van Ten Hag moeten de achtervolging op koploper Real Sociedad weer inzetten. De Basken hebben zes punten en voeren de ranglijst in groep E momenteel aan.

  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd