Ajax ziet Sánchez terugkeren op training; twee vraagtekens bij PSV

7 oktober 2022, 19:52

Jorge Sánchez is bij Ajax terug van zijn blessure. De zomeraanwinst moest de afgelopen drie wedstrijden toekijken vanwege een knieblessure, maar stond vrijdag weer op het trainingsveld. Daarmee lijkt hij dit weekend weer een optie te zijn voor trainer Alfred Schreuder.

Op de eigen website liet Ajax weten dat Sánchez was teruggekeerd op het trainingsveld. Hij deed direct de gehele training mee. De rechtsback kwam begin augustus over van het Mexicaanse CF América, maar kwam tot dusver nog niet verder dan vijf invalbeurten. Verder zag hij vooral Devyne Rensch op zijn positie spelen. Zaterdagmiddag (16.30 uur) zou Sánchez uit bij FC Volendam dus zijn zesde wedstrijd in het shirt van Ajax kunnen spelen.

Lees ook: Harde beschuldiging aan Schreuder en Tadic: "Niet onafhankelijk"

PSV

Een dag later neemt PSV het in Friesland op tegen sc Heerenveen. De Eindhovenaren missen nog altijd de nodige langdurig geblesseerden, zoals Noni Madueke, Mauro Jr., Olivier Boscagli en Marco van Ginkel. Ook Luuk de Jong is al enige tijd afwezig. Clubwatcher Rik Elfrink meldde vrijdagmiddag op Twitter dat de spits zondag nog niet bij de wedstrijdselectie wordt verwacht.

Naast de al langer bekende afwezigen kwam Elfrink ook met de namen van twee nieuwe twijfelgevallen. Het gaat om verdedigers Jarrad Brantwaite en Ki-Jana Hoever. Ook waren er even zorgen over Armando Obispo, maar hij is 'naar alle verwachting' wel gewoon inzetbaar tegen Heerenveen. Dat duel begint zondag om 16.45 uur. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

DEZE SPELER IS OOK EEN KNEUS EN ZOMER MIS KOOP VAN VORIG JAAR AJAX LEERT NIETS VAN MIS KOPEN

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen