Zorgen voor PSV in drukke weken: duo strompelt van het veld af

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

9 oktober 2022 – PSV lijkt het voorlopig te moeten doen zonder Ismael Saibari. De 21-jarige aanvaller raakte in de eerste helft van de wedstrijd tegen SC Heerenveen geblesseerd en moest zich daarom laten wisselen. Kort daarna moest ook Yorbe Vertessen de strijd staken vanwege fysieke klachten.

Zorgen voor PSV in drukke weken: duo strompelt van het veld af

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Het bezorgt PSV hoofdbrekens in de drukke weken die de Eindhovenaren te wachten staan. PSV speelt tot en met 12 november nog liefst negen wedstrijden. De ploeg van Ruud van Nistelrooij neemt het de komende periode onder meer tweemaal op tegen Arsenal en treft ook concurrenten AZ en Ajax vlak voor de start van het wereldkampioenschap in Qatar.

Vooral het afhaken van Saibari zal zorgwekkend zijn voor de technische staf van PSV. De 21-jarige Marokkaan was in de eerste maanden van het seizoen regelmatig basisspeler. Aanvankelijk begon Johan Bakayoko in de basisformatie, maar de Belgische buitenspeler moest al snel plaatsmaken voor Saibari.

De lijst met afwezigen van PSV lijkt na zondagmiddag alleen maar te zijn toegenomen. PSV moet het ook nog altijd stellen zonder eerste spits Luuk de Jong, die met kuitproblemen kampt. Saibari en Vertessen werden tegen Heerenveen vervangen door Érick Gutiérrez en Anwar El Ghazi. Volg de wedstrijd hier live.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd