PSV vol bravoure na loting: "Natuurlijk zijn we kansrijk"

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

7 november 2022 – PSV heeft bij monde van Luuk de Jong gereageerd op de Europa League-loting. De Eindhovenaren zijn in de tussenronde gekoppeld aan Sevilla, de oude club van De Jong.

PSV vol bravoure na loting: "Natuurlijk zijn we kansrijk"

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

"Voor mij persoonlijk is dit een schitterende loting", zegt de aanvoerder van PSV op de clubwebsite. De Jong bezorgde Sevilla in 2020 de Europa League-winst door twee keer te scoren tegen Internazionale. "Ik kijk ernaar uit om de mensen van de club weer te zien. Natuurlijk volg ik Sevilla nog. De club zit niet in de beste fase, maar dat zegt niets over de wedstrijden die we over een aantal maanden moeten spelen. Februari is nog ver weg. Het gaan voor mij in ieder geval twee bijzondere wedstrijden worden. Ik heb er erg veel zin in."

Met Sevilla treft PSV de nummer drie van Groep G in de Champions League. De Zuid-Spaanse club slaagde er niet in om zich in een groep met Manchester City, Borussia Dortmund en FC Kopenhagen bij de laatste zestien te scharen. "Natuurlijk zijn we kansrijk", zegt De Jong over de kansen van PSV in de tussenronde. "We hebben dit seizoen al meerdere topwedstrijden gewonnen. Tegen AS Monaco, Feyenoord, Arsenal en gisteren tegen Ajax kun je zien waartoe ons team in staat is. Het zal belangrijk worden om onszelf in Sevilla in een goede uitgangspositie te manoeuvreren voor de return in het Philips Stadion."

PSV speelt op 16 februari de uitwedstrijd tegen Sevilla. Een week later, op 23 februari, treffen de clubs elkaar in Eindhoven.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd