Zorg minder voor Van Gaal: WK-ganger Aké ontbreekt bij Man City

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

12 november 2022 – Nathan Aké heeft zijn laatste clubwedstrijd in aanloop naar het WK in Qatar al gespeeld. De Oranje-international is er zaterdagmiddag namelijk niet bij wanneer zijn Manchester City het in eigen huis opneemt tegen Brentford. De verdediger staat op het punt om vader te worden en is daarom niet aanwezig.

Zorg minder voor Van Gaal: WK-ganger Aké ontbreekt bij Man City

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Bondscoach Louis van Gaal maakte vrijdag de definitieve WK-selectie van Oranje bekend. Toch zal hij dit weekend nog even in spanning zitten, omdat spelers hun laatste wedstrijden met hun clubs spelen en dus nog blessures op zouden kunnen lopen. Voor Aké, die in de laatste interlands een basisplaats kreeg, is dat dus niet het geval.

Voor sommige Oranje-fans was het wellicht even schrikken toen Aké - dit seizoen vaak basisspeler bij Manchester City - geen plek had in de wedstrijdselectie voor de laatste Premier League-wedstrijd van 2022. Van een blessure bleek echter geen sprake, verzekerde Manchester Evening News. In tegendeel: de reden van de afwezigheid van Aké was juist een erg mooie. De vrouw van de verdediger staat namelijk op het punt om te bevallen. 

Rentree Haaland 
In het laatste duel van 2022 kan Manchester City wél beschikken over Erling Haaland. De Noor kampte de laatste weken met een voetblessure, waardoor hij het duel met Leicester City moest missen en tegen Fulham slechts als invaller in actie kon komen (in die rol maakte hij die wedstrijd wel de winnende goal). Tegen Brentford staat hij dus voor het eerst weer in de basis.


  • Senegal - Nederland, actie Adv

    Maak een account bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!

    Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

  • Reacties

    WK 2022

    gerelateerd