Lucca 'klaagt' op Instagram en verwijdert post vrijwel direct weer

13 november 2022, 10:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Lorenzo Lucca heeft zaterdagavond subtiel zijn beklag gedaan over de weinige speelminuten die hij tijdens de wedstrijd tussen FC Emmen en Ajax (3-3) kreeg. De Story die de Italiaanse spits vanuit de spelersbus op Instagram plaatste, werd vrijwel meteen weer verwijderd.

Lucca had in zijn Instagram Stories een selfie met Francisco Conceiçao geplaatst met daarbij het aantal speelminuten dat hijzelf (vier) en zijn Portugese teamgenoot (nul) hadden gekregen van Alfred Schreuder. De post werd na een paar minuten offline gehaald, maar screenshots ervan gaan nu alsnog rond.

Ajax huurt Lucca dit seizoen van Pisa en kan hem aan het einde van het seizoen voor tien miljoen euro definitief overnemen. De spits heeft vooralsnog in acht Eredivisie-wedstrijden speeltijd gekregen. Dat waren allemaal korte invalbeurten. In totaal speelde hij nog maar 75 minuten, waarin hij goed was voor twee doelpunten.

Ook het geduld van Francisco Conçeicao wordt op de proef gesteld bij Ajax. Hij viel vooralsnog ook alleen maar in. Verdeeld over acht invalbeurten, in alle competities, speelde hij honderd minuten. Op bezoek bij Rangers in de Champions League maakte hij zijn eerste Ajax-treffer.

Reacties

Bigideas
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik bedoel lastig te zeggen hoe goed ze daadwerkelijk zijn. Maar als je huidige veldbezetting er niks van bakt kun je als trainer misschien toch eens wat eerder een wissel overwegen?

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lucca heeft gelijk. Hij is de verlosser in de spits bij Ajax, maar sukkeltje Schreuder hè met zijn domme opmerking: "Lucca/Conceicao zijn voor de toekomst", waarom dan hen nu al binnenhalen en bij de selectie van A1 zetten Alfredje ?

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Die Schreuder vindt ik echt een rare kop hebben ,daarom kan je hem niet volgen ,waar die mee bezig is ,en wat er nog uit moet komen ,zal wel een baby olifant zijn ,met dezelfde kop als hij ,donder toch op man Schreuder, je kan er niks van ,iedereen is in mineur bij Ajax sinds jou aanstelling ,je maakt niemand beter

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen