Om zich heen slaande Ronaldo juist positief over Martínez

17 november 2022, 08:31

Waar Cristiano Ronaldo in zijn veelbesproken interview met Piers Morgan bijna iedereen ervan langs geeft, heeft de 37-jarige aanvaller van Manchester United zich juist positief uitgelaten over Lisandro Martínez. De van Ajax overgekomen verdediger is in de ogen van Ronaldo een voorbeeldprof.

Martínez maakte afgelopen zomer voor een bedrag van ruim 57 miljoen euro (exclusief) bonussen de overstap van Ajax naar Manchester United. Na een lastige start met de nodige kritiek van enkele bekende Engelse analisten, groeide hij uit tot onmisbare pion in het team van trainer Erik ten Hag. Martínez is vanwege zijn onverzettelijke houding in no-time uitgegroeid tot publiekslieveling.

Lees ookRonaldo haalt uit in de pers: "Ik heb geen respect voor Ten Hag"

Daarmee heeft hij ook het respect van Ronaldo verdiend. De vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or laat in het interview met Morgan weten moeite te hebben met de mentaliteit van de nieuwe generatie. "Ze kunnen alles krijgen wat ze willen en hoeven er niet meer voor te lijden. Het maakt ze niet uit. Dat is niet alleen het geval bij Manchester United, maar ook bij andere teams", aldus de aanvaller.

Volgens Ronaldo zijn er maar weinig youngsters die geïnteresseerd zijn in het advies van de superster. "Maar dat verrast me niet. Zij zullen geen lange carrière hebben. Dat is onmogelijk. Van mijn generatie zijn er veel spelers die tot hun 36ste, 37ste of 38ste op topniveau actief blijven. Van de huidige generatie zijn ze straks op één hand te tellen", aldus Ronaldo, die Diogo Dalot als speler beschouwt die wel over de juiste mentaliteit beschikt. "Ik heb er geen twijfel over dat hij een lange carrière tegemoet gaat. Hij is jong, slim en heel professioneel. Zo zijn er nog een paar. Eén daarvan is Martínez."

Lees ookRonaldo: "Sir Alex voorkwam mijn overgang naar Manchester City"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lisandro is ook een voorbeeld prof valt niets op aan te merken

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen