'Ronaldo gooit zelf lijntje uit en hoopt op terugkeer naar Real Madrid'

21 november 2022, 11:42   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Cristiano Ronaldo hoopt weer aan de bak te gaan bij Real Madrid. De all-time topscorer van de Spaanse grootmacht mag na zijn spraakmakende interview vertrekken bij Manchester United en moet daardoor waarschijnlijk transfervrij op zoek naar een nieuwe werkgever. Als het aan Ronaldo ligt, keert hij terug naar Madrid.

Volgens SPORT heeft Ronaldo zelf al een lijntje uitgegooid en heeft hij zichzelf aangeboden bij de Spaanse topclub. Dat heeft te maken met de blessure waarmee Karim Benzema kampt. De Franse aanvaller ontbreekt tijdens het WK voetbal vanwege een dijbeenblessure. Het is nog onduidelijk wanneer Benzema weer volledig hersteld is van zijn klachten.

Daarom hoopt Ronaldo zijn oude werkgever te hulp te schieten. De Portugees is bereid om slechts voor zes maanden te tekenen en alleen het seizoen af te maken in Santiago Bernabéu. Mocht Benzema daadwerkelijk lang uit de roulatie zijn, heeft Real Madrid inderdaad een probleem. Alleen Mariano Díaz geldt momenteel als back-up voor de aanvalsleider.

Ronaldo is de beste speler die ooit voor Real Madrid heeft gespeeld. De vijfvoudig winnaar van de Ballon d'Or speelde in totaal 438 officiële wedstrijden namens De Koninklijke. Daarin was hij 451 keer trefzeker. Momenteel bereidt Ronaldo zich met Portugal voor op het WK voetbal.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen