Opnieuw tranen bij geblesseerde, nu Nuno Mendes slachtoffer

28 november 2022, 21:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Voor elke speler is op een WK spelen een droom, maar op dit WK zijn al de nodige spelers uitgevallen met blessures die zorgen voor tranen. Tijdens Portugal - Uruguay was Nuno Mendes het slachtoffer. De vleugelverdediger had eerder dit toernooi al last van een blessure, die nu opnieuw op lijkt te spelen. 

De linksback van Paris Saint-Germain miste afgelopen zaterdag de training al voor het duel tegen Uruguay, dus het was een verrassing dat hij in de basis begon voor de topper in groep H. Het duurde uiteindelijk tot vlak voor rust totdat Mendes ter aarde stortte en gewisseld moest worden.

Gebroken ribben

Mendes' teamgenoot Danilo Pereira heeft ook een flinke blessure te pakken. De verdedigende middenvelder van Paris brak namelijk drie ribben gebroken tijdens de training van afgelopen zaterdag. Afgelopen donderdag speelde hij nog de hele wedstrijd van Portugal tegen Ghana, het is nog maar de vraag of hij dit toernooi nog kan aansluiten.

Portugal staat bovenaan in groep H, de Seleção das Quinas kan bij winst op Uruguay zich al plaatsen voor de volgende ronde van dit WK. Mocht dit niet lukken, dan hebben de Portugezen aanstaande vrijdag tegen Zuid-Korea een laatste kans.

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen