Engelse toppers willen Kudus en veldbestormer heeft lef l FCUpdate Recap

29 november 2022, 00:30   Bijgewerkt: 28 november 2022, 23:50

In de rubriek 'FCUpdate Recap' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op maandag 28 november.

Telegraaf: Engelse clubs strijden om krabbel Ajax-parel Kudus

Mohammed Kudus heeft zich met zijn sterke spel tijdens het WK voetbal in Qatar definitief in de kijker gespeeld bij diverse clubs in het buitenland. De 22-jarige Ajacied maakte in de Champions League al veel indruk, maar heeft zijn naam tijdens het wereldkampioenschap definitief gevestigd. Kudus staat op de radar van diverse Engelse clubs. Hele artikel lezen? Klik hier!

Flink portie lef: veldbestormer betreedt veld in Qatar met regenboogvlag

Een opmerkelijk beeld tijdens de wedstrijd tussen Portugal en Uruguay op het WK in Qatar. Vlak na de rust bestormde een supporter het veld met een regenboogvlag in de hand. Politieke uitingen over homo-acceptatie zijn ten strengste verboden tijdens het wereldkampioenschap. Hele artikel lezen? Klik hier!

Zeer curieuze treffer helpt Portugal aan plek in achtste finales WK

Portugal heeft Uruguay met 2-0 verslagen en zich daarmee geplaatst voor de achtste finale. Met twee treffers, waarvan één na bestudering van de beelden, was Bruno Fernandes de gevierde man. Uruguay zal in de laatste groepswedstrijd nog aan de bak moeten om een vroegtijdige terugreis te voorkomen. Hele artikel lezen? Klik hier!

Nuance bij WK-rellen: "Hooligangedrag wordt Marokkanenprobleem"

Een overwinning is normaal gesproken reden tot feest, maar op verschillende plekken in Nederland en België ging het gisteren mis na de gewonnen WK-wedstrijd van Marokko. "Het is een groep jongeren die baldadig gedrag vertoont, dat wordt door bepaalde partijen gebruikt om een hele gemeenschap weg te zetten", aldus Sheher Khan, fractievoorzitter van Denk Amsterdam, tegenover AT5. Hele artikel lezen? Klik hier!

Mexicaanse bokser bedreigt Messi: 'Hij moet bidden dat ik hem niet vind'

Lionel Messi moet hopen dat hij de Mexicaanse topbokser Canelo Álvarez niet op korte termijn tegen het lijf loopt. Álvarez stuitte zaterdag op beelden uit de Argentijnse kleedkamer, waar de 2-0 overwinning van het land op Mexico werd gevierd. Daar zag Álvarez iets schokkends. Hele artikel lezen? Klik hier!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen