Van Gaal trendsetter? Ook Argentijnen kussen wat af in Qatar

8 december 2022, 18:30

Argentinië moet het in Qatar zonder Sergio Agüero stellen. De inmiddels 34-jarige aanvaller moest zijn loopbaan vorig jaar abrupt beëindigen toen bij hem hartritmestoornissen werden vastgesteld. Tijdens een live-interview op Twitch had Agüero woensdag contact met zijn voormalige ploeggenoten die zich in Qatar voorbereiden op de kwartfinale tegen Oranje. 

Naast Lionel Messi schoven ook Papu Gómez, Rodrigo de Paul en Leandro Paredes aan tijdens het gesprek met Agüero. Messi mist in Aguëro niet alleen een geweldige aanvalspartner, hij moet het in Qatar ook voor het eerst zonder zijn vaste kamergenoot sinds het WK van 2006 zien te stellen. Op Agüero's vraag waar hij zat antwoordde Messi: "In onze kamer". Waarop zijn oud-teamgenoot zich afvroeg: "Ónze kamer?"

Af en toe raakte Agüero zichtbaar geëmotioneerd bij het weerzien met zijn voormalige ploeggenoten. Toch werd er ook genoeg gelachen, zeker toen het kapsel van Gómez ter sprake kwam. De aanvaller van Sevilla liet zien dat hij zich had laten inspireren door de coiffure van David Beckham. Agüero vroeg zich af of hij niet beter de stijl van oud-verdediger Walter Samuel had kunnen nabootsen, waarna de groep helemaal in lachen uitbarstte toen in de reacties op de video de verglijking met (de kale) voormalig Argentijns bondscoach Jorge Sampaoli werd gemaakt. 

Zoenscène

Louis van Gaal was de afgelopen dagen niet te beroerd om zijn spelers te kussen, zoals Denzel Dumfries en meest recentelijk [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/411276/hilarisch-van-gaal-wil-memphis-op-de-mond-kussen/,_blank,Memphis Depay] ondervonden. De Nederlandse bondscoach lijkt ongewild een trend te hebben ontketend in Qatar. De Paul was namelijk niet te beroerd om Messi en Gómez op het hoofd te kussen 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen