Pepe vermoedt complot: FIFA probeert Messi aan WK-titel te helpen

10 december 2022, 19:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Pepe heeft het idee dat de FIFA probeert Lionel Messi aan de wereldtitel te helpen. Dat concludeert de 39-jarige verdediger na de uitschakeling van Portugal én Nederland op het WK.

De kwartfinale tussen Marokko en Portugal (1-0) werd gefloten door Facundo Tello, een Argentijnse scheidsrechter. De Portugezen claimden meerdere malen een penalty, maar de bal werd geen enkele keer op de stip gelegd.

"Het is onacceptabel dat een Argentijnse scheidsrechter vandaag de leiding over de wedstrijd had na wat er gisteren is gebeurd en het klagen van Messi", steekt een withete Pepe van wal. "Na wat ik vandaag heb gezien, kunnen ze Argentinië de titel nu wel geven."

Pepe lijkt te vermoeden dat men probeert Messi in zo'n goed mogelijke positie probeert te brengen om het WK te winnen. De Argentijnse aanvaller werd vrijdagavond in elk geval één keer gematst door de arbitrage: Mateu Lahoz verzuimde een gele kaart te trekken toen Messi overduidelijk de bal bewust met de hand raakte.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Kramer
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Heerlijk dat steeds meer kanalen dit roepen en ook zien.

Charvalanta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

zo dat is het eerste wat ik dacht !!! the goat

paardenlul
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

dat is toch wel voor iedereen duidelijk?

PokeBowl
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pepe moet niet zo janken, dit hebben ze geheel aan zichzelf te danken. Ik denk dat Modric en co Argentinie gewoon afmaken.

MarcoDieBasta
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

laten we hopen dat Kroatie dat idd doet. Wat Messi heeft gedaan tijdens de wedstrijd en erna is bij de beesten af. Ik had dat nooit van hem verwacht maar dat manneke denkt dat hij boven alle voetballers staat en wel iedereen mag vertellen hoe het zit. Tegenspraak duld dit kleintje niet. Ik heb gehoord dat Messi het WK gebruikt om in de zomer mee te doen met de 4-Daagse van Nijmegen..................

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen