'Bayern wil WK-sensatie oppikken; Barça denkt aan concurrent De Jong'

12 december 2022, 13:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bayern München overweegt Dominik Livakovic deze winter naar Bayern München te halen. De sluitpost van Kroatië en Dinamo Zagreb is in beeld als tijdelijke vervanger van Manuel Neuer, die dit seizoen niet meer in actie komt omdat hij zijn been heeft gebroken tijdens zijn skivakantie.

Dat melden Duitse media. Livakovic gaat momenteel in Kroatië door het leven als volksheld, omdat hij in de strafschoppenreeksen tegen Japan en Brazilië uitgroeide tot de held. Met meerdere gestopte penalty's hielp de keeper zijn land aan een plek in de halve finales van het WK voetbal. Daarin is komende dinsdagavond Argentinië de tegenstander.

FC Barcelona

Azzedine Ounahi staat op de verlanglijst van FC Barcelona. De Marokkaanse middenvelder maakt dit WK veel indruk op het middenveld van zijn nationale ploeg en moet in Camp Nou als concurrent van Frenkie de Jong gaan dienen. De middenvelder van Angers is een van de grootste verrassingen tot dusverre van het eindtoernooi in Qatar.

Volgens Mundo Deportivo hoeft Ounahi geen megabedrag neer te tellen voor de 22-jarige middenvelder, die een contract tot de zomer van 2026 heeft in Frankrijk.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen