Dortmund topfavoriet voor Kudus: Ajax bepaalt vraagprijs

31 december 2022, 09:17   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Borussia Dortmund maakt de grootste kans om Mohammed Kudus deze winter op te pikken. De Duitse topclub lijkt de beste papieren te hebben om de middenvelder annex aanvaller de komende maand op te pikken in Amsterdam, waar hij afgelopen maanden een van de sterkhouders was.

Kudus maakte vooral indruk in de Champions League, waarin Ajax al in de groepsfase sneuvelde. Desondanks slaagde Kudus erin om de show te stelen. In alle competities was de Ghanese middenvelder goed voor tien doelpunten. Die vorm trok de linkspoot door tijdens het WK voetbal in Qatar, waar hij met twee goals en een assist eveneens een hoofdrol vertolkte.

Alles wijst erop dat Kudus zijn loopbaan gaat vervolgen in de Bundesliga, zo schrijft BILD. Ajax zou aanbiedingen van ten minste 25 miljoen euro overwegen. Er zijn echter meer geïnteresseerde clubs. Vooral in Engeland zijn er clubs die zich hebben gemengd in de strijd om zijn komst. Chelsea, Manchester United, Newcastle United and Arsenal overwegen een bod op de middenvelder.

Kudus kon afgelopen zomer al naar de Premier League verkassen. Everton wilde de Ghanees dolgraag naar Engeland halen, maar Ajax besloot daar niet aan mee te werken. In Amsterdam concurreerde hij de laatste weken met Brian Brobbey.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

BENHURY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

SNEL VERKOPEN VIND HET EEN KNEUS OOK NIET AJAX WAARDIG WEG ER MEE EN STUUR SCHREUDER OOK MEE DE RAT 🐀

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Dortmund opereert zeer professioneel, niet dat kut Ajax van nu onder Schreuder. Die Alfred weet echt niet welke speler op welke plaats rendement oplevert. Jammer Kudus heeft potentie om groot te worden, maar wordt verkeerd gebruikt. Kudus voetbalt, niet dat andere slap zooitje van de eerste helft tegen Telstar.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen