'Dani Alves beschuldigd van aanranding in Spaanse discotheek'

1 januari 2022, 18:25   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Dani Alves (39) wordt beschuldigd van het aanranden van een jonge vrouw. In de nacht van 30 op 31 december zou hij in discotheek Sutton in Barcelona het slachtoffer onzedelijk hebben betast. 

Dat schrijft de Spaanse krant ABC op bassis van 'politiebronnen'. De vrouw verklaarde tegenover de Spaanse politie dat de voetballer zijn hand in haar ondergoed zou hebben gestoken in de nachtclub. Ze zou er daarop in zijn geslaagd haar vrienden te waarschuwen, die op hun beurt medewerkers van de discotheek inseinden. Zij deden een melding bij de politie, die ter plaatse kwam om haar aangifte op te nemen.

Speler ontkent

Alves was op dat moment zelf al niet meer aanwezig in het pand. De krant vroeg zijn vertegenwoordigers om een verklaring. Daarop kreeg het te horen dat Alves inderdaad op de bewuste avond 'even' in de discotheek was geweest, maar dat alle aantijgingen wat hen betreft 'vals' zijn. 

De 39-jarige rechtsback stond tot afgelopen zomer onder contract bij FC Barcelona, dat hem tijdelijk terughaalde toen hij na zijn vertrek bij São Paolo in zijn vaderland zonder club was komen te zitten. Eerder was Alves tussen 2008 en 2016 zeer succesvol bij de Catalaanse club, waarmee hij onder meer drie keer de Champions League wist te winnen. Op het WK in Qatar kwam Alves bij twee wedstrijden van de Braziliaanse ploeg binnen de lijnen. Hij had een basisplaats in het laatste groepsduel met Kameroen (1-0 verlies) en viel in tijdens de achtste finale tegen Zuid-Korea (4-1 winst).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen