'Interesse voor Osimhen uit Premier League, recordtransfer in de maak'

16 januari 2023, 14:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Victor Osimhen zet sinds zijn komst naar Napoli de Serie A in vuur en vlam, inmiddels lijkt de club geen 'nee' meer te kunnen verkopen aan geïnteresseerde clubs. Volgens Il Mattino zijn er de nodige clubs geïnteresseerd in de diensten van de Nigeriaan, maar ze zullen recordbrekende bedragen moeten bieden volgens het medium.

Onder andere Manchester United, Arsenal en Newcastle United hebben wel oren naar een overstap van Osimhen. De spits staat met twaalf treffers bovenaan in het topscorersklassement van de Serie A en scoorde afgelopen weekend tegen Juventus twee doelpunten. Maar de Premier League-clubs moeten flink in de buidel tasten voor de 24-jarige aanvaller, volgens de krant moet Osimhen het Serie A-record gaan breken voor duurste transfer ooit.

Lees ook: Napoli neemt voorschot op titel tijdens historische zege op Juventus

Chelsea heeft een paar dagen geleden honderd miljoen euro uitgegeven aan de Oekraïner Mychajlo Moedryk. Die transfer is naar verluidt een belangrijk meetpunt voor Napoli. Volgens de Italiaanse krant moeten clubs die Osimhen willen kopen al snel denken aan honderdvijftig miljoen euro, gezien zijn uitstekende prestaties van dit jaar. De spits heeft nog een contract tot 2025 in het Stadio Diego Armando Maradona, dus een transfervrije overstap is niet aan de orde. 

Honderdvijftig miljoen euro is natuurlijk hartstikke veel, maar Napoli wil ook winst maken op de spits. De Napolitanen kochten de Nigeriaan in 2020 voor vijfenzeventig miljoen euro van LOSC Lille, waar hij in één seizoen tot achttien doelpunten kwam. Lille kocht de spits op haar beurt weer van Charleroi, dat 22,5 miljoen euro ontving.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

FC1993
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

'Ogen hebben naar een overstap van Osimhen?' Lekker hoor, die kende ik nog niet. En 'hardstikke' veel? Zou dat goed zijn? Vraag me oprecht af of die berichten van jullie, met alle respect, niet geschreven zijn door kinderen van 6 jaar...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen