PSV heeft twee keer beet: gaat er nog meer gebeuren in Eindhoven?

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

31 januari 2023 – PSV gaat zich op de allerlaatste dag van de winterse transferperiode versterken met zowel Patrick van Aanholt als Thorgan Hazard, zo heeft technisch en algemeen directeur Marcel Brands aan meerdere media laten weten. De last minute-aanwinsten zijn deze middag medisch gekeurd en zullen weldra hun handtekeningen zetten onder hun huurcontracten.

PSV heeft twee keer beet: gaat er nog meer gebeuren in Eindhoven?

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

De komst van Van Aanholt en Hazard hing al een tijdje in de lucht. Eerstgenoemde is in Eindhoven de vervanger van Philipp Max, die eerder op de dag zijn huurtransfer naar Eintracht Frankfurt afrondde. Van Aanholt wordt het komende half jaar gehuurd van Van Aanholt. Bevalt de samenwerking, dan heeft PSV de mogelijkheid om de zestienvoudig Oranje-international definitief in te lijven.

Het is nog onduidelijk of PSV in het geval van Hazard ook een optie tot koop heeft bedongen. De Belgische aanvaller komt de selectie van trainer Ruud van Nistelrooij in eerste instantie ook op huurbasis versterken. Met de komst van Hazard heeft PSV de broodnodige aanvallende versterking in elk geval binnen. Door het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool en Noni Madueke naar Chelsea stond er nog een offensieve vacature open.

Gaat er nog meer gebeuren?
Of PSV na de komst van Van Aanholt en Hazard klaar is op de transfermarkt, is nog maar de vraag. Een tweede aanvallende versterking zou gaan overbodige luxe zijn voor de Eindhovenaren. Rond Johan Bakayoko is het op dit moment stil. Maandag werd duidelijk dat de negentienjarige aanvaller zich op de radar van Paris Saint-Germain heeft gespeeld. PSV zou zelfs al een Frans bod hebben afgewezen.

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  PSV

  gerelateerd