'Droomtransfer Ziyech naar PSG gaat mogelijk tóch niet door'

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Aangeboden door

1 februari 2023 – Het is nog helemaal geen uitgemaakte zaak dat Hakim Ziyech het komende half jaar het shirt van Paris Saint-Germain draagt. De tijdelijke overstap van de creatieveling van Chelsea naar de Franse grootmacht leek zo goed als rond, maar de contracten zijn niet op tijd teruggestuurd. Dat meldt Fabrizio Romano althans. 

'Droomtransfer Ziyech naar PSG gaat mogelijk tóch niet door'

Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Hoewel de transfermarkt officieel haar deuren heeft gesloten, maakte Paris Saint-Germain zojuist nog wel het vertrek van doelman Keylor Navas (op huurbasis naar Nottingham Forest) bekend. Iedereen wacht echter op de aankondiging van Ziyech. Maar het is op dit moment de vraag of die er überhaupt nog gaat komen. De oud-speler van sc Heerenveen, FC Twente en Ajax moet op huurbasis de overstap maken van Chelsea naar PSG. Beide clubs hebben de benodigde contracten ondertekend, maar die zijn niet op tijd teruggestuurd.

Volgens verschillende Franse media, waaronder L'Équipe en RMC Sport, ligt de schuld daarvan bij Chelsea. De Londenaren waren naar verluidt te laat met het opsturen. Bovendien zouden zij ook nog meerdere keren de verkeerde documenten hebben opgestuurd. Daardoor kon de transfer van Ziyech niet voor 00.00 uur worden geregistreerd. Als we Romano moeten geloven zijn Chelsea en PSG nu druk bezig met een oplossing, maar we lijken ervan uit te moeten gaan dat de droomtransfer van Ziyech in het water is gevallen. 

Ziyech komt er in Engeland niet aan te pas
Dat zou een enorme klap zijn voor de voetballer, die stond te trappelen om aan de slag te gaan bij PSG. Ziyech maakte in de zomer van 2020 de overstap van Ajax naar Chelsea, maar is in Londen nooit helemaal uit de verf gekomen. Frank Lampard haalde hem een paar jaar geleden naar Engeland en was groot fan van de linkspoot, maar na het ontslag van Lampard en de komst van Thomas Tüchel kwam Ziyech er eigenlijk niet meer aan te pas.

Tüchel moest een paar maanden geleden eveneens zijn spullen pakken, maar de aanstelling van Graham Potter heeft niet in het voordeel van Ziyech uitgepakt. De linkspoot zag de afgelopen tijd ook nog eens de ene na de andere nieuwe aanvaller arriveren op Stamford Bridge, waardoor hij maar al te graag wilde vertrekken. Meerdere clubs hadden wel oren naar zijn komst, maar Ziyech wilde alleen naar PSG. Nu is het dus serieus de vraag of de transfer nog gaat plaatsvinden. Anders is hij ook het komende half jaar nog speler van Chelsea...

 • Senegal - Nederland, actie Adv

  Claim tot 5 keer een €10,00 freebet bij Jacks.nl

  Maak een account bij Jacks.nl en krijg bij je eerste storting 5 freebets van €10,00.

  Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

 • Reacties

  Eredivisie

  gerelateerd