Greenwood komt met eerste reactie na ingetrokken beschuldigingen

2 februari 2023, 18:50   Bijgewerkt: 2 februari 2023, 19:35

Het is een bewogen dag voor Manchester United. De club behaalde gisteravond de finale van de League Cup, waarna Erik ten Hag de nodige complimenten kreeg. Daarnaast kreeg aanvaller Mason Greenwood te horen dat de beschuldigingen van verkrachting tegen hem zijn ingetrokken, zowel de club als de speler hebben gereageerd.

Als je wint, heb je vrienden. Trainers kunnen niet altijd rekenen op lovende woorden in Engeland, maar Erik ten Hag weet de juiste snaren te raken bij het publiek en ook bij zijn spelers. "De ideeën van de trainer zitten in het team, dat kun je zien. De nieuwe spelers hebben ook hun bijdrage, maar ook de spelers die zijn gebleven spelen hier een rol bij", aldus Fernandes over zijn oefenmeester.

Reactie op Greenwood-nieuws

Een dag na het bereiken van de finale op Wembley kwam er ook ander nieuws uit Manchester. Mason Greenwood wordt namelijk niet vervolgd voor verkrachting. De talentvolle aanvaller werd een jaar geleden gearresteerd, maar wordt dus niet vervolgd. 'Manchester United heeft kennisgenomen van het besluit van het openbaar ministerie dat alle aanklachten tegen Mason Greenwood zijn ingetrokken. De club zal nu haar eigen proces uitvoeren alvorens de volgende stappen te bepalen', schrijft de club op Twitter.

Volgens The Athletic gaat Greenwood niet trainen en spelen bij de club, zolang het onderzoek tegen hem nog loopt. Greenwood zelf heeft via The Sun gereageerd na de ingetrokken beschuldiging. "Ik ben opgelucht dat deze zaak nu achter de rug is en ik wil mijn familie, dierbaren en vrienden bedanken voor hun steun. Er zal op dit moment geen verder commentaar zijn", aldus de aanvaller.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen