Van Hooijdonk na dubbelslag van zoon Sydney: "Iets te euforisch"

8 februari 2023, 09:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Sydney van Hooijdonk was dinsdagavond hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de uitschakeling van zijn vader Pierre. De spits van sc Heerenveen was met twee doelpunten erg belangrijk tijdens de 1-2 overwinning op NAC Breda. Na de wedstrijd verschenen vader en zoon gezamenlijk voor de camera.

Vader Pierre baalde in gesprek van ESPN zichtbaar een beetje van de uitschakeling van NAC, waar hij werkzaam is als commissaris technische zaken. "Ik baal van het resultaat, maar als vader glunder in van trots", vertelde hij. "Iedereen wilde dat Heerenveen ging winnen, ik stond daar natuurlijk iets anders in omdat ik bij NAC zit. Ik was wel benieuwd hoe mijn zoon het zou doen. Ik had gezegd 4-3 voor NAC en dan mag hij er drie maken. Die vier voor NAC zat er vrij snel niet meer in."

Lees ook: Uitgerekend Van Hooijdonk held van Heerenveen in Breda

Heerenveen kwam in Breda op een 1-0 achterstand, maar door twee treffers van Van Hooijdonk gingen de Friezen toch met de zege aan de haal. Zo sluit Sydney van Hooijdonk een hectische avond op voor hem fantastische wijze af. "Ik heb lang naar deze avond uitgekeken, dat geldt ook voor mijn familie en vrienden. Het zou vandaag de verjaardag van mijn oma zijn. Als ik dan met twee doelpunten de matchwinner mag zijn, kan het eigenlijk niet mooier voor mij", vertelde de spits van Heerenveen.

Weddenschap

Door de overwinning van Heerenveen moet vader Pierre trakteren op een etentje. Die weddenschap werd een tijdje terug al afgesloten, lieten vader en zoon eerder al weten in een interview met de NOS. "Ik heb hoog ingezet, want ik was echt overtuigd dat we met NAC zouden winnen. Dus we gaan met z'n vieren naar de Harbour Club in Rotterdam. Ik was iets te eurofisch aan de voorkant. Ze krijgen alleen een hoofdgerechtje", sloot de voormalig profvoetballer lachend af.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen