Inspiratieloos Paris Saint-Germain raakt op slecht moment in dipje

11 februari 2023, 18:52

Paris Saint-Germain is zaterdagavond voor de derde keer dit seizoen onderuit gegaan in de Ligue 1. Op bezoek bij AS Monaco, de nieuwe nummer twee van de Franse competitie, werd er met 3-1 verloren. Lionel Messi en Kylian Mbappé ontbraken vanwege fysieke klachten bij de Parijzenaars.

Bij afwezigheid van Messi en Mbappé waren alle ogen gericht op Neymar. Het lukte de Braziliaanse ster echter niet om de koploper van de Ligue 1 op sleeptouw te nemen in een van de zwaarste uitwedstrijden van het seizoen. Monaco kwam al in de vierde minuut op voorsprong via Aleksandr Golovin, die met enig fortuin de bal voor zijn voeten kreeg en Gianluigi Donnarumma van dichtbij verschalkte.

Het werd nog erger voor Paris Saint-Germain in de openingsfase. Nog geen kwartier na de 1-0 verdubbelden de Monegasken de marge. Dat deden zij via Wissam Ben Yedder, die optimaal profiteerde van geklungel van El Chadaïlle Bitshiabu. De regerend kampioen maakte vijf minuten voor rust de aansluitingstreffer via Warren Zaire-Emery, maar in de blessuretijd van de eerste helft werd door Ben Yedder de marge teruggebracht naar twee.

Paris Saint-Germain slaagde er in de tweede helft niet in zich terug te knokken en mocht zelfs van geluk spreken dat het niet met een grotere nederlaag huiswaarts werd gestuurd. Het inspiratieloze optreden van de Parijzenaars belooft niet veel goeds voor de kraker tegen Bayern München die komende week in de achtste finale van de Champions League op het programma staat, zeker als in ogenschouw wordt genomen dat de ploeg van Mauricio Pochettino enkele dagen geleden door Olympique Marseille uit de Coupe de France werd gekegeld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

LowieNormaal
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Goh, kon die tuinkabouter ze niet redden? Misschien had hij mee terug moeten komen ipv voorin blijven wandelen. Het is dus toch geen God.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen