Analisten maken Ajax af om 'ridicuul gedrag': "Wat een stoere jongens"

23 februari 2023, 23:43   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het gedrag van de spelers van Ajax na afloop van de wedstrijd tegen 1. FC Union Berlin kon de analisten op tv niet bekoren. Mohammed Kudus, Dusan Tadic en Edson Álvarez werden allemaal op de bon geslingerd in de blessuretijd; Álvarez zelfs twee keer, waardoor hij een rode kaart incasseerde.

Kudus duwde Rani Khedira omver en Tadic trok Jamie Leweling omhoog, toen die zich leek aan te stellen. Daardoor sloeg de vlam in de pan. De wedstrijd eindigde met een massaal opstootje. "Stoere jongens, als het afgelopen is", verzuchtte Kenneth Perez bij ESPN. Pierre van Hooijdonk sprak van een 'regelrechte blamage'. "Een afgang. Buiten het feit dat je terecht verliest, ga je nog zo over de schreef. Ajax-onwaardig."

Wim Kieft vond dat de spelers van Ajax zich 'totaal ridicuul' gedroegen. "Ze verliezen allemaal hun kop. Het is toch geen gezicht dit, of wel?", vroeg hij zich af bij Veronica. Kees Jansma sprak van 'treurige' beelden. Union won de wedstrijd met 3-1. Dat was na het 0-0 gelijkspel van vorige week voldoende om door te stoten in de Europa League.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ze maken zich aan alle kanten belachelijk.spelers en trainer vonden zichzelf de betere 🤣🤣. Waarin vraag je jezelf af?. Na de wedstrijd met onnozel kaartem pakken?. Man man ,wat een triest zooitje!.

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tadic die vorige week de scheids omhelsde komt altijd en overal mee weg. Vorig jaar 2x onsportief tegen Feyenoord, de tijd van die ouwe Toneelspeler is echt voorbij. Persoonlijk jammer dat Ajax is uitgeschakeld. Voor het Nederlandse voetbal had ik ze graag verder gezien. Alvarez kan je elke wedstrijd wel minimaal geel geven.

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Laat hem maar lekker staan en zijn doelpuntje meepikken tegen Volendam.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen