FC Volendam drijft de spot met Owen Wijndal na uitspraken over linkerflank

2 maart 2023, 22:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Volendam heeft donderdagavond de spot gedreven met Owen Wijndal na diens recente uitspraken over de linkerflank van Ajax. Hoewel Wijndal denkt dat Ajax op de linkerkant de beste bezetting van Nederland heeft, waagt Volendam dat te betwijfelen.

De nummer veertien van de Eredivisie tweette donderdagavond een videofragment uit de gewonnen wedstrijd tegen FC Groningen (3-2) van 29 januari. In de 27ste minuut, bij een 1-0 stand, stoomde Derry John Murkin op aan de linkerflank en kapte hij meerdere verdedigers uit, alvorens een doelpoging te wagen vanuit een moeilijke hoek. Die inzet werd gekeerd door Michael Verrips.

"Onze linkerkant is ook niet zo slecht, Owen", schrijft Volendam met een knipoog bij de beelden. Daarmee wordt gerefereerd aan recente uitspraken van Wijndal. De linksback baarde opzien door te stellen dat Steven Bergwijn en hij de 'beste linkerflank van Nederland' vormen en in potentie zelfs de beste van Europa. Trainer John Heitinga sprak hem daarop aan en vond de uitspraken 'niet slim'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen