Lang verbaast opnieuw met interview: "Ik ben alleszins één van de leiders"

7 maart 2023, 09:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een interview met Noa Lang (23) is zelden saai. Afgelopen zomer zei hij nog in een interview dat hij 'België heeft gemaakt', toen hij dacht afscheid te nemen bij Club Brugge. Hij is echter nog altijd actief bij de Belgische topclub en is daar naar eigen zeggen een van de absolute leiders. Het vraaggesprek met Het Laatste Nieuws leverde opnieuw bijzondere uitspraken op van de oud-Ajacied.

"Ik kan in de toekomst verder geraken dan de achtste finale, hoor", reageerde hij op de vraag of de achtste finale van de Champions League het niveau is van Club Brugge en hemzelf. "Mijn motivatie is alleszins heel groot. Hier droom je van als kleine jongen. Ik ben dankbaar dat ik hier sta met deze mooie club. Ik hoop de kwartfinale te halen. Het is dichter bij waar ik hoor." Dat wordt na de eerdere 2-0 nederlaag wel erg lastig.

Bovendien verkeert Club Brugge momenteel in een zeer zwakke vorm. Slechts twee van de laatste officiële veertien (!) wedstrijden werden gewonnen en afgelopen weekend ging de ploeg met liefst 3-0 onderuit tegen KV Oostende in de Jupiler Pro League. Lang denkt toch vertrouwen over te kunnen brengen op zijn medespelers.

"Ik ben alleszins één van de leiders, dus ik probeer dat te doen", legde de buitenspeler uit. "Iedereen weet dat we in een moeilijke situatie zitten. Ik doe mijn best om het team daar uit te helpen. Door te praten met bepaalde spelers. Maar uiteindelijk moeten we het allemaal zelf doen."

Lees ookOpvallend afscheidsinterview Lang: "Ik heb België heet gemaakt"

Met een drietal doelpunten sinds de jaarwisseling vertaalt Lang de grote woorden ook naar daden op het veld - niet tot zijn eigen verrassing. "Ik ben een speler die het verschil hoort te maken. Ik snap ook dat er veel van mij verwacht wordt. Ik ben daar ook blij om, ik hou daar van. Het is nu aan mij om te tonen dat ik belangrijk kan zijn voor het team. Ik voel me daar wel verantwoordelijk voor. Net als voor die mindere resultaten. Dat betekent dat ik meer moet en kan doen als ik speel."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen