'Ten Hag ontvouwt transferplannen en heeft weer plaats voor Ajacied'

8 maart 2023, 14:45   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Erik ten Hag wil er komende zomer alles aan gaan doen om Jurriën Timber alsnog naar Manchester United te halen. De centrumverdediger staat al langer op het verlanglijstje van de Nederlandse manager, maar de komende maanden lijkt het spel daadwerkelijk op de wagen te komen. Timber zou een transfer zelf ook wel zien zitten.

Ten Hag wilde Timber afgelopen zomer al vanuit Ajax meenemen naar United. De 21-jarige Utrechter koos er destijds echter voor om, met het oog op het WK in Qatar, nog een seizoen in Amsterdam te blijven. Inmiddels lijkt het ook steeds meer te gaan kriebelen bij Timber, die nog tot medio 2025 vastligt in de Johan Cruijff ArenA. Hij ziet het wel zitten om komende zomer en nieuwe stap in zijn loopbaan te zetten.

Lees ook: Ajax-verdediger Timber heeft een transfer nog niet uit zijn hoofd gezet

Volgens het Engelse medium 90min zou Ten Hag hem liever vandaag dan morgen naar Old Trafford halen. Timber moet het hart van de defensie van een nieuwe impuls voorzien. Harry Maguire maakt zich naar verluidt op voor een vertrek uit Manchester. Hij komt amper in de plannen van Ten Hag voor en wordt gelinkt aan Newcastle United. Timber moet gaan concurreren met Raphaël Varane, die momenteel samen met Lisandro Martínez speelt.

Transferplannen

Ten Hag heeft in eerste instantie plannen om een middenvelder en aanvaller vast te leggen. Ook een nieuwe rechtsback heeft prioriteit op Old Trafford, maar Timber kan daar eventueel ook spelen. Dat deed hij in het verleden ook bij Ajax. Ten Hag zou volgens TALKSport-journalist Alex Crook het ook zien zitten om Mohammed Kudus naar Engeland te halen. De 22-jarige Ghanees ligt, net als Timber, nog tot medio 2025 vast bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

martijn1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Pas maar op dat die Nederlandse enclave niet te groot wordt daar. Dat kan zich tegen hem keren.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kudus is ook geen Nederlander .

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Voor de juiste prijs is alles te koop Erik !

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ondanks de 7-0 (wat wel heel lekker is als liverpoolfan),doet hij het prima. Alleen moet hij niet de fout maken om teveel nederlanders of ajacieden te halen . Bij een slechte periode wordt je daar wel op afgerekend

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Timber komt te kort voor de PL en dan heb ik het niet over zijn lengte.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen