Goed nieuws voor Ajax: Mohammed Kudus draait 180 graden

17 maart 2023, 20:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax-uitblinker Mohammed Kudus staat ervoor open om zijn contract bij de Amsterdamse club te verlengen. Dat weet clubwatcher Mike Verweij in de podcast Kick-off van De Telegraaf te melden. De Ghanese speler draait met de wens om bij Ajax te blijven helemaal bij, want eerder wilde hij nog graag vertrekken bij de Amsterdammers.

Kudus was vorig seizoen bij het Ajax van Erik ten Hag geen basisspeler en toen Alfred Schreuder het overnam werd het perspectief niet direct beter. De 22-jarige aanvaller kwam weliswaar meer in actie, maar werd op veel verschillende posities gebruikt. Het zorgde voor nog meer ontevredenheid bij de aanvaller, die komende zomer al wilde vertrekken bij de regerend landskampioen.

"Afgelopen zomer wilde hij met piepende banden naar Liverpool om bij Everton te tekenen, maar nu staat hij open voor contractverlenging", zegt Verweij in de podcast van de ochtendkrant. Praten kan altijd. Hij heeft heel erg naar zijn zin bij Ajax." Dat Kudus, die de laatste weken uitblinkt in het shirt van de Amsterdammers, zijn contract wil verlengen heeft vermoedelijk veel te maken met de huidige trainer John Heitinga.

Band met Heitinga

Eerder sprak de Ghanees international namelijk al lovend over de trainer van de Amsterdammers, die voor Kudus sinds dat hij het roer overnam een vaste plek in de basis heeft vrijgemaakt: "Sinds ik hier ben is hij de trainer waar ik de beste band mee heb", gaf Kudus ruim een week geleden aan bij ESPN. "Het is fijn om met hem te werken. Hij helpt me om mijn spel te verbeteren. Ook privé is hij er voor mij."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen