De Jong en Vlaar ogen aardig fit, Van Persie traint apart

8 juli 2014, 16:54   Bijgewerkt: 8 juli 2014, 17:01

In het Estádio Paulo Machado de Carvalho, een authentiek stadion in São Paulo, heeft het Nederlands elftal dinsdagmiddag de laatste trainingssessie voor de halve finale-wedstrijd tegen Argentinië afgewerkt. Alle internationals waren op het veld aanwezig. Wat opviel was dat Nigel de Jong, Leroy Fer en Ron Vlaar in orde leken te zijn en dat Robin van Persie en Daryl Janmaat afzonderlijk van de groep trainden.

Vlaar verscheen, vlak nadat De Jong het gras had betreden, als laatste op het trainingsveld. De centrale verdediger kampt in aanloop naar de halve eindstrijd met knieklachten, maar het gewricht hoefde niet ingepakt te worden in de afsluitende training richting het duel met de Argentijnen. Er zat alleen een klein stukje tape om de linkerknie van de speler van Aston Villa. Zijn fysieke gesteldheid leek zodoende naar behoren te zijn.

Dit gold ook voor De Jong en Fer, die opvallend fit oogden. Het Oranje-tweetal, dat de afgelopen tijd respectievelijk met een liesblessure en een hamstringkwetsuur kampte, kon zonder problemen meedoen met de sprintjes in de warming-up.

De training was slechts een kwartier toegankelijk voor de pers, waardoor de journalisten slechts de warming-up konden waarnemen. Tijdens het warmdraaien sprak bondscoach Louis van Gaal met aanvoerder Robin van Persie. Daryl Janmaat had een onderhoud met assistent-coach Patrick Kluivert. Zowel Van Persie als Janmaat deed vervolgens afzonderlijk een warming-up. Er zouden echter geen zorgen zijn over de conditie van de captain van Oranje.

Oranje trainde niet in het stadion waar de wedstrijd plaatsvindt, aangezien de FIFA de slechte grasmat in de Arena São Paulo wil sparen. Het duel tussen Nederland en Argentinië wordt daar morgen om 22.00 uur (Nederlandse tijd) afgetrapt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen