De Jong in gesprek met Sevilla

10 januari 2006, 10:05

Sevilla is een belangrijke kandidaat om Nigel de Jong na dit seizoen over te nemen van Ajax. De jonge middenvelder was vorige week op bezoek bij de Spaanse club en had daar een gesprek met de clubleiding. Eerder toonde ook Borussia Dortmund al concrete interesse in de dynamische middenvelder, die ook als rechtsback uit de voeten kan. De Jong kan komende zomer transfervrij vertrekken uit Amsterdam.

De Jong gaf enige tijd geleden al aan dat hij zijn aflopende contract in Amsterdam niet wilde verlengen. De international was, naar eigen zeggen, toe aan een nieuwe uitdaging. Celtic en Borussia Dortmund toonden direct interesse, maar de interesse van de Schotse club werd door De Jong direct afgewimpeld. Dortmund daarentegen lijkt wél een serieuze kanshebber om De Jong in te lijven. Eerder legde de ploeg van trainer Bert van Marwijk al De Jongs ploeggenoot Steven Pienaar vast.

Sevilla lijkt nu echter samen met Dortmund de beste papieren te hebben om De Jong te contracteren. Vorige week bezocht De Jong het bekerduel tussen Sevilla en Cadiz en had hij een goed gesprek met de clubleiding van de Spaanse subtopper. Verwacht wordt dat De Jong in de loop van het seizoen zijn beslissing kenbaar zal maken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen