Anderlecht met frisse tegenzin naar München

12 maart 2008, 09:48

Spelers en fans van Anderlecht zijn met lood in de schoenen in het vliegtuig gestapt naar München, voor de UEFA Cup-return tegen Bayern. Na de strafexpeditie in eigen stadion (0-5) staat er voor Anderlecht in de Allianz Arena weinig meer op het spel. "Het wordt een domme wedstrijd", zegt Olivier Deschacht tegen Sporza.

"We hadden meer verwacht van deze trip. Het is wel een mooi stadion, maar dat is niet alles. Bovendien komt deze match op een slecht moment. Verschillende supporters hebben me gebeld om te zeggen dat ze er weinig zin in hadden", zegt de Belgische middenvelder. In totaal hebben zo'n 200 supporters van Anderlecht hun kaartje voor het duel in München teruggegeven aan de club.

Ook manager Herman van Holsbeeck weet dat er voor zijn elftal weinig te halen valt in München. "Voor het heenduel dachten we dat deze match de apotheose van onze Europese campagne zou worden. Maar in de heenmatch kregen we drie goals te veel binnen om nog met een minimum aan ambitie op het vliegtuig naar München te stappen. Ik denk dat trainer Jacobs voor een behoudende aanpak zal kiezen zodat we niet weggespeeld zullen worden voor 60.000 man."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen