Bayern op sukkeldraf door, Fiorentina beste na penalty's

12 maart 2008, 23:39   Bijgewerkt: 13 maart 2008, 02:08

Bayern München heeft op de automatische piloot de kwartfinale van de UEFA Cup bereikt. Na de dikke zege in Brussel (5-0) hoefde de Zuid-Duitse ploeg voor eigen publiek niet meer zonodig tegen Anderlecht. De Belgen konden zich derhalve revancheren voor de flater in de eerste wedstrijd en nu met 2-1 winnen.

In de tweede helft werd niet meer gescoord, al hadden Van Bommel en Lukas Podolski daar in blessuretijd nog de gelegenheid voor.

Eric Braamhaar kon lang genieten van zijn aanstelling voor Everton-Fiorentina. Het kwam uiteindelijk na twee uur op strafschoppen aan. De Engelsen hadden halverwege de tweede helft de achterstand uit Italië (0-2) weggewerkt. Andrew Johnson, na een voorzet van oud-Ajacied Steven Pienaar, en Mikel Arteta scoorden.

Fiorentina was beter vanaf elf meter (4-2).

Getafe - Benfica: 1-0 (2-1)

{image[257365][right-half][]} Getafe is over twee duels de absolute winnaar geworden in de knockout-ronde tegen Benfica. Nadat de Spanjaarden het eerste UEFA Cup-duel al met 2-1 hadden afgesloten, werd ook het thuisduel tegen de Portugezen winnend afgesloten (1-0). Daarmee is Getafe door naar de kwartfinale en zit het Europese avontuur voor Benfica erop.

Juan Albin maakte een kwartier voor tijd de beslissende treffer voor het team van de succesvolle Deense coach Michael Laudrup.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen