Defoe: "Ik was een emotioneel wrak"

11 april 2008, 10:45

Na een half jaar bankzitten bij Tottenham Hotspur, is Jermaine Defoe de laatste maanden helemaal opgebloeid bij Portsmouth. De 25-jarige Engelse spits scoorde in zeven wedstrijden al acht doelpunten en heeft hiermee al alle frustraties over zijn rol als reserve bij Tottenham van zich af geschoten.

Defoe wordt al jaren gezien als één van de beste Engelse aanvallers, maar bij Tottenham kwam hij niet uit de verf. Robbie Keane en Dimitar Berbatov kregen de voorkeur in de frontlinie, waardoor Defoe het vaak moest doen met invalbeurten. Dat vrat aan hem, vertelt de spits in The Sun. "Ik was een emotioneel wrak. Als ik soms in mijn auto zat na een wedstrijd, moest ik vechten tegen de tranen."

"Als voetballer wil je gewoon spelen", vervolgt hij. "Ik begreep niet waarom niemand naar me toe kwam om me uit te leggen waarom ik telkens reserve was. Want als ik speelde, won het team meestal. Ik ben er bovendien van overtuigd dat als ik elke week speel, ik ook elke week een doelpunt maak", aldus de international.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen