Van Bommel: "Dit mag niet gebeuren"

4 april 2008, 09:27   Bijgewerkt: 4 april 2008, 09:33

Bayern München werkte zichzelf donderdag flink in de nesten. De ploeg kwam in de UEFA Cup-heenwedstrijd tegen Getafe snel op 1-0 en kreeg vervolgens een aantal kansen op de 2-0, maar verzuimde deze te benutten. In de slotfase kregen de Duitsers de deksel op de neus, toen Getafe-verdediger Contra de 1-1 binnenschoot.

"Die 1-1 hing al een tijdje in de lucht", moppert Van Bommel, die zelf luttele minuten voor de goal van Contra naar de kant gehaald werd door coach Hitzfeld.

Volgens de Nederlander had Bayern de gelijkmaker aan zichzelf te wijten. "De ruimtes waren in de laatste minuten veel te groot. Onze verdediging stond in het eigen strafschopgebied, maar de rest van de ploeg stond voor de bal. Dat mag in de slotfase van zo'n belangrijke Europese wedstrijd simpelweg niet gebeuren."

Ondanks het magere resultaat ziet Van Bommel nog voldoende mogelijkheden om door te dringen tot de halve finale. "We hebben dit seizoen in elke uitwedstrijd gescoord. Dat moeten we nu in Getafe ook gaan doen. Maar goed, we hebben het onszelf wel lastig gemaakt. Want als we de 2-0 gemaakt hadden, was de wedstrijd eigenlijk al gelopen geweest", aldus de defensieve middenvelder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen