Werder stuurt Bayern met kater oktoberfeesten in

20 september 2008, 17:18   Bijgewerkt: 20 september 2008, 19:37

Bayern München heeft een enorme klap te verduren gekregen. De ploeg van coach Jürgen Klinsmann kreeg zaterdag, op de dag dat in München de oktoberfeesten van start gingen, in eigen huis een enorm pak slaag van Werder Bremen: 2-5.

Verliezen is iets dat Bayern München zelden doet. En áls het al verliest, dan is het vaak buitenshuis of met slechts één doelpunt verschil. De laatste thuisnederlaag dateerde alweer van april 2007, toen het Hamburger SV van Rafael van der Vaart met 1-2 won. De 2-5 afstraffing die Bayern zaterdag van Werder Bremen kreeg, zal dan ook niet snel vergeten worden. Het grote Bayern werd als club kleuters in de hoek gezet door Werder, dat tot vandaag eigenlijk helemaal niet in vorm was.

Halverwege de eerste helft zorgde oud-Ajacied Markus Rosenborg, na een fraaie pass van uitblinker Mesut Özil, voor de eerste treffer. Nog voor de pauze maakte Naldo de tweede, nadat Bayern-keeper Rensing een vrije trap van Özil niet goed verwerkte. Özil bekroonde zijn partij door na de pauze zelf met een prachtig schot voor 0-3 te zorgen, waarna ook Pizarro en nogmaals Rosenberg nog een keer scoorden. Na ruim een uur voetballen stond het zo 0-5, een ongekende situatie.

klinsmann

klinsmann

Door deze nederlaag staat Bayern nu vijfde, vlak achter Werder. Koploper is Schalke 04, dat thuis met 1-0 van Eintracht Frankfurt won. In deze wedstrijd maakte Orlando Engelaar zijn debuut in de Bundesliga. De ploeg van coach Fred Rutten heeft nu één punt meer dan Hamburger SV, dat zondag in actie komt tegen VfL Wolfsburg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen