Rashica geniet van EL: "Schitterend om mee te maken"

18 oktober 2017, 11:57
Rashica geniet van EL:

Voor Vitesse gaat de Europa League-campagne donderdag verder met de uitwedstrijd tegen Zulte Waregem. Na twee nederlagen op rij wordt het tijd om punten te gaan pakken voor de Arnhemmers, beseft ook Milot Rashica.

De 21-jarige aanvaller is één van de uitblinkers tot dusver bij Vitesse. Met name zijn optreden in de thuiswedstrijd tegen Lazio Roma (3-2) viel op. Hij leverde in die wedstrijd twee assists. "We speelden allemaal goed en die wedstrijd hadden we gewoon moeten winnen. Daarvoor hebben we ook de kansen gekregen. Wat ik die wedstrijd heb laten zien, probeer ik elke keer te brengen", legt hij uit aan De Telegraaf.

Een zege in België zou voor Vitesse bijzonder nuttig zijn, aangezien het dan hoop houdt op overwintering. "Ik vind dat we voor drie punten moeten gaan. We hebben nu twee zeges nodig om weer een beetje mee te doen in de groep. Het zal niet gemakkelijk worden, maar vooral tegen Lazio hebben we laten zien wat we kunnen in Europa. Het geeft extra motivatie om dit soort wedstrijden te spelen. Ik vind het schitterend om mee te maken."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.
Inloggen