Van de Beek mist return tegen APOEL vanwege spierblessure

24 augustus 2019, 15:30
Foto: © ProShots

Ajax heeft een grote tegenvaller te verwerken gekregen voor de return tegen APOEL Nicosia, komende woensdag in de laatste voorronde van de Champions League. Donny van de Beek moet het treffen in de Johan Cruijff ArenA missen vanwege een blessure.

Van de Beek liep vrijdag op de training een spierblessure aan zijn bovenbeen op, waardoor hij niet kan spelen tegen APOEL. "Ik baal vreselijk. De wedstrijd van woensdag tegen APOEL mis ik zeker. Komende week hoop ik duidelijkheid te krijgen hoe lang het daarna nog gaat duren", zegt de middenvelder op de officiële website van Ajax. De Amsterdamse club speelde dit seizoen tot dusver zeven officiële wedstrijden en in al deze duels had Van de Beek een basisplaats. De speler kwam deze jaargang twee keer tot scoren.

De eerste ontmoeting tussen Ajax en APOEL Nicosia eindigde dinsdag op Cyprus in 0-0.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen