Onana vindt niet dat Ajax geluk had: "Wonderen bestaan niet"

3 oktober 2019, 10:26

André Onana wil niet spreken van een beetje geluk na de gewonnen wedstrijd van Ajax bij Valencia (0-3). Volgens de uitblinkende doelman bestaan wonderen in de voetballerij niet en heeft Ajax de eclatante zege in de sinaasappelstad zelf afgedwongen.

In gesprek met Ajax TV laat de Kameroener, die volop complimenten uit Spanje kreeg, zijn licht schijnen op de wedstrijd. "Het was een moeilijke wedstrijd. Ik ben echt trots op het team. Het was geen geluk dat we wonnen, want wonderen bestaan voor mij niet in het voetbal. We hebben gewoon goed verdedigd, hard gewerkt en zo het doel schoongehouden."

Desalniettemin raakte Valencia tweemaal de paal en zag het Dani Parejo een penalty verprutsen door deze hoog over te schieten. Op het moment dat Ajax na een half uur echt onder druk kwam te staan, sloegen de Amsterdammers via Quincy Promes toe. "De tweede goal was het sleutelmoment in de wedstrijd", zag Onana. "Voor Quincy's doelpunt kreeg Valencia veel kansen op de 1-1. Ik wilde echt naar Quincy rennen na zijn goal, maar hij was wel heel veel weg. Uiteindelijk kwam hij gelukkig dichterbij."

Met zes punten uit twee duels en een perfect doelsaldo van zes voor en nul tegen, gaat Ajax aan de leiding in de groep. Over een paar weken wacht Chelsea. "Nu staan we eerste, maar het wordt nog moeilijk", waarschuwt de uitblinkende keeper zijn medespelers.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen