Silvano Vos: 'Er waren wat geluiden in de media, die vond ik onterecht'

21 september 2023, 23:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ESPN

Silvano Vos is blij zijn Europese debuut voor Ajax te hebben gemaakt. De achttienjarige middenvelder deed in de tweede helft mee tegen Olympique Marseille (3-3), maar pakte wel twee gele kaarten en moest in de blessuretijd het veld verlaten.

“Eindelijk, ja”, zegt Vos bij ESPN. “Het voelt goed om mijn debuut te maken in de Europa League. Ik ben alleen maar blij. Nou ja, ook een beetje teleurgesteld, maar ik voel me goed.” De blijdschap overheerst: Vos snakte naar deze kans. Hij maakte dit seizoen nog geen minuten voor Ajax 1.

Artikel gaat verder onder video

“Inderdaad, natuurlijk. Er waren wat geluiden in de media, die ik niet terecht vond”, doelt hij indirect bijvoorbeeld op een uitspraak van Mario Been, dat Ajax de jeugdopleiding wel kan opdoeken aangezien Vos niet speelt. Ook zijn eigen zaakwaarnemer wilde meer kansen voor hem.

“Ik ben juist een jongen die geduldig is. Dat moet gewoon duidelijk zijn. Ik ben absoluut geen jongen die ‘nu nu nu nu’ alles wil. Ik ben wel geduldig. Ik ben alleen maar blij dat ik mijn debuut mag maken”, aldus Vos, die klaar is om zondag tegen Feyenoord te spelen als Maurice Steijn een beroep op hem doet. “Ik ben er klaar voor ja, honderd procent.”

Vos gaf ook bij Veronica een reactie op zijn Europese debuut. In dat interview noemde hij zijn rode kaart 'niet echt slim', al vond hij de eerste overtreding 'eigenlijk geen overtreding'. Het applaus dat hij kreeg van het publiek na zijn wissel, gaf hem een goed gevoel. Bekijk zijn volledige interview hieronder:

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen