Louis van Gaal pakt door en schuift volgende naam naar voren bij Ajax

11 oktober 2023, 21:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25
Foto: © ProShots

Louis van Gaal wil dat Danny Blind als voetbalman terugkeert in de Raad van Commissarissen van Ajax, zo meldt het Algemeen Dagblad. Daar komt volgens de krant binnenkort meer duidelijkheid over.

De 72-jarige Van Gaal moet Ajax als adviseur van de Raad van Commissarissen uit de crisis loodsen. Zijn eerste advies: Marijn Beuker een belangrijke rol geven in de wederopbouw van de club. Hij moet als directeur voetbal de totale voetbalorganisatie opnieuw inrichten.

Artikel gaat verder onder video

De functie van directeur voetbalzaken, die tot voor kort werd bekleed door Sven Mislintat, moet in tweeën worden gesplitst. Het is de bedoeling dat er voor de voetbalorganisatie een directeur komt en voor de transfer- en contractzaken. Voor de eerste functie is Beuker, met wie Van Gaal goede ervaring heeft, in beeld.

Met Blind schuift Van Gaal nu een andere naam naar voren. De 62-jarige Blind heeft allerlei functies bij Ajax vervuld. Tussen 1986 en 1999 was hij speler van de Amsterdamse club. Daarna is hij als (jeugd)trainer, directeur spelersbeleid, hoofd jeugdopleidingen, technisch directeur en RvC-lid Ajax van dienst geweest.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nou geweldig hoor Louis, vanaf dit weekend gaat Ajax alle tegenstanders van de mat spelen en alles winnen. Ajax is een stuurloos schip met meerdere kapiteins aan boord die niks durven te beslissen. Sportief is het niks en bestuurlijk nu ook een drama. De enige die lacht is Maurice Stein die de slechtste trainer is ooit bij Ajax.

Waarom19
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Oh ja Louis kan beter adviezen volgen van Valentijn Driessen en Mike Verweij de twee valse nichten.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Daar maakt Waarom19 zich wel vaker schuldig aan. Ik sta er niet eens meer van te kijken

Adder
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Een bruine overhemd in een donker verleden had je niet misstaan Waarom19tje.

Jacques Koopmanschap
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Beste Waarom19. Niemand verwacht dat het meteen top wordt. Bovendien speelt Ajax dit komend weekend niet. Slap gezwets dus.

AjaxTheGreatest
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Op Danny Blind zitten we echt niet te wachten Lowie,je moet goede mensen binnen halen voor de functies en Danny is alleen geschikt voor terreinknecht.

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het is wachten op het eerste "advies" van Louis wat niet door iedereen binnen Ajax wordt gedragen. Louis wil is wet en als daar een kink in komt is "superadvisor" Louis zo weer pleite richting Portugal. Louis van Gaal ten voeten uit dus.

Swiebertje
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Verpletterend advies van Louis. Bijzondere vondst. Hoe komt Genie Louis hierop?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen