Memphis Depay is klaar met vragen van Noa Vahle: 'Nee, niet nog één ding!'

19 maart 2024, 17:42
Foto: © Talpa

Memphis Depay heeft in een interview met Vandaag Inside-verslaggever Noa Vahle nog eens tekst en uitleg gegeven bij zijn vriendschap met Quincy Promes. De aanvaller van Atlético Madrid, die deze week na bijna een jaar absentie terugkeert in de selectie van het Nederlands elftal, is op een gegeven moment een beetje 'klaar' met de doorvragende Vahle, maar blijft wel bij zijn eerdere verklaringen.

Met 44 doelpunten in 88 interlands loopt de inmiddels 30-jarige Memphis keurig één op twee in Oranje en hoeft hij bovendien alleen Robin van Persie nog voor zich te dulden op de eeuwige topcorerslijst van de nationale ploeg. De oud-spits van Feyenoord kwam tussen 2005 en 2017 tot exact 50 treffers in 102 wedstrijden voor Oranje, Memphis heeft er dus nog zes nodig om Van Persie te evenaren.

Artikel gaat verder onder video

Na vier minuten te hebben gepraat over onder meer zijn positie in Oranje brengt Vahle het gesprek op de steun die Memphis lijkt uit te spreken voor Promes, die is veroordeeld tot in totaal 7,5 jaar cel in twee verschillende strafzaken. Op sociale media verschijnen ook de afgelopen tijd regelmatig foto's waarop beide voetballers samen te zien zijn, recent nog in Dubai, waar Promes inmiddels vastzit en van waaruit hij mogelijk wordt uitgeleverd aan Nederland.

De aanvaller van Atlético Madrid herhaalt de woorden die hij eerder ook al voor de camera's van de NOS uitsprak, onder meer dat hij 'vrienden of family nooit laat vallen'. Vahle haakt daarop in: "Nog één ding...", maar wordt dan onderbroken: "Nee, niet nog één ding, niet nog één ding", kapt Memphis haar af. De verslaggever maakt haar vraag over de uitspraken van bondscoach Ronald Koeman over de vriendschap tussen Memphis en Promes echter onverstoorbaar af, waarop de oud-PSV'er zich tóch laat verleiden tot het geven van een reactie.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

Familie kwestie, veel mensen bij deze familie weten hun plaats niet! Noa Vahle 🤮

Oud keeper
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Wooooow, wat fijn dat er meer mensen zijn die dit vinden.

FCJel
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Al scoort hij nog 100 doelpunten voor oranje, een aanzien zoals van nistelrooy of als van persie win je daar niet mee. Dat gaat om het totale aanzien, en daar schittert memphis totaal niet mee.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Precies dat .

QuarlonK
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Gaat hier vooral over Noa maar zou mijn inziens meer moeten gaan over Memphis die eigenlijk zegt dat hij het prima vindt om met een misdadiger om te gaan. En dat speelt nota bene in het Nederlands elftal.

gtsb
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Dat moet hij zelf weten . Maar zijn hele voorkomen vind ik stuitend . Of het nu dit interview is of bij iemand anders

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Noa is een topper goede vragen en respectvol

Sander17
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

😂😂😂

Frans de Vries
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik vind een voetballer moet zijn werk doen als voetballer en laten zien op het veld wat hij waard is. Val voetballers niet lastig met politiek gevoelige vragen over bepaalde landen waar gewoontes en principes anders zijn dan wij in het westen gewend zijn.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen