'Ajax dacht aan Danjuma in zoektocht naar opvolger Promes'

3 februari 2021, 13:00   Bijgewerkt: 3 februari 2021, 13:26

In de zoektocht naar een vleugelaanvaller heeft Ajax in januari een lijntje uitgegooid naar Arnaut Danjuma Groeneveld, zo schrijf Voetbal International. Directeur voetbalzaken Marc Overmars informeerde bij AFC Bournemouth naar de 24-jarige aanvaller. Niet Danjuma, maar Oussama Idrissi werd vlak voor het sluiten van de winterse transferwindow aangetrokken door Ajax.

Ajax schaakte op meerdere borden tegelijk om het naderende vertrek van Quincy Promes naar Spartak Moskou op te vangen. De Amsterdammers werden eveneens gelinkt aan Kamaldeen Sulemana, een achttienjarige Ghanese aanvaller van FC Norsjaelland. Zijn komst bleek te complex voor de winterse transferwindow, maar voor komende zomer staat hij hoog op het lijstje van Ajax.

Danjuma bleef bij AFC Bournemouth. De Engelse club nam de tweevoudig Oranje-international in de zomer van 2019 voor liefst achttien miljoen euro over van Club Brugge. The Cherries degradeerden afgelopen seizoen naar het Championship en hopen over een paar maanden terug te keren naar het hoogste niveau van Engeland. In competitieverband was Danjuma dit seizoen goed voor vijf doelpunten en één assist in vijftien wedstrijden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen