PSG wil Mbappé houden met XXL-contract: bestbetaalde speler ooit

17 februari 2022, 15:20

Paris Saint-Germain hoopt Kylian Mbappé (23) nog altijd binnenboord te houden. De superster heeft een aflopend contract in Parijs en lijkt hard op weg naar Real Madrid. Toch wil PSG er alles aan doen om hem te behouden op het Parc des Princes door van hem de bestbetaalde speler ooit te maken.

Dat weet The Independent althans. Volgens het medium was de winnende goal van Mbappé tegen Real Madrid deze week dé hoofdreden om toch nog een poging te wagen bij de Fransman, die over een aflopend contract beschikt en niet lijkt te gaan bijtekenen. Hij krijgt een salaris dat 'veel meer' dan 500.000 dollar per week bedraagt, wat omgerekend zal neerkomen op een kleine miljoen euro per zeven dagen - en dat wordt mogelijk zelfs nog meer gedurende zijn verbintenis naar 1,2 miljoen euro. Eerder lekte uit dat hij een tekengeld van 75 miljoen euro tegemoet kon zien. 

Bovendien hangt de toekomst van Mbappé ook samen met die van middenvelder Paul Pogba. Het Engelse medium weet dat de toekomst van de ene topspeler, samenhangt met die van de ander. Pogba heeft bij Manchester United eveneens een aflopend contract en lijkt ook te gaan vertrekken. Eerder op de dag kwam The Daily Telegraph met het gerucht dat de middenvelder ook een gang naar een andere club in Engeland niet uitsluit. Wel wil hij een kleine drie ton per week aan loon ontvangen bij een nieuwe werkgever.

Lees ook'Alien' Mbappé bewierookt: "Hij is de beste van Europa"

Mbappé zou vanwege zijn voormalig idool Cristiano Ronaldo graag in de voetsporen willen treden van de Portugees bij Real Madrid. De Koninklijke zou op de achtergrond al langer bezig zijn met de deal, maar krijgt dus nog een flinke concurrentie van Mbappé. Als hij zijn handtekening zou zetten onder de deal, wordt hij de bestbetaalde voetballer ooit.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen