Schreuder looft 'geweldige aankoop': "Heel blij dat hij bij ons is"

6 september 2022, 15:03   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alfred Schreuder is blij met aankoop Calvin Bassey, die het woensdagavond opneemt tegen zijn oude club Rangers FC. Logischerwijs werden er daarom meerdere vragen over de centrale verdediger gesteld. De trainer van Ajax stelde dat de mandekker tot dusver een positieve indruk op hem maakt.

"Het is een geweldige aankoop voor ons, we zijn heel blij dat hij bij ons is", aldus Schreuder, die niet alleen te spreken is over de kwaliteiten binnen de lijnen. "Hij heeft zijn fysieke kwaliteiten, maar ook aan de bal wordt hij steeds beter. Het is een hele positieve jongen die een goede energie uitstraalt, dus we zijn erg blij dat hij er is."

Ajax betaalde deze zomer meer dan twintig miljoen euro voor de Engelsman. Dat hij de Amsterdamse club als een stap hogerop zag, betekent volgens Schreuder niet dat Rangers kansloos is tijdens de wedstrijden. "Het is een sterk team, dat druk wil zeker. Zeker in de openingsfase zullen ze dat doen, maar ze kunnen ook opbouwen", analyseert Schreuder. "We weten van Giovanni van Bronckhorst wat hij graag wil. Ze hebben vast naar onze zwaktes gekeken en zullen op het middenveld een speler vrij willen krijgen."

Juist in de middelste linie heeft de trainer van Ajax wat te kiezen. Onder andere Davy Klaassen zat de eerste weken van het seizoen veel op de bank. "We kijken naar de tegenstander, maar ook welke speler het beste in vorm is. We moeten balvast zijn én diepgang hebben. We hebben veel keuzes op het middenveld."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik vind de spelers zelfs een beetje passief afwachtend , bij bal verlies, no Grinta genoeg nog ,ik hoop dan verrast te worden, maar ik hou m'n hart vast , deTurbo injectie is nog ver te zoeken ,en de hand van Schreuder is een beetje als de hand van Ronald Koeman ,geen Amsterdamse Bluf ,van wij zijn Ajax wij zijn de beste ..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen