Europa-syndroom voor Becker met Union, meevaller Van den Brom

15 september 2022, 23:02   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

AS Roma heeft donderdagavond in de tweede ronde van de Conference League een overtuigende zege geboekt op HJK Helsinki. Dankzij doelpunten van Paolo Dybala, Lorenzo Pellegrini en Andrea Belotti won de ploeg van trainer José Mourinho uiteindelijk met 3-0, waardoor het zich rechtzet na de verliespartij tegen Ludogorets afgelopen week (2-1). Roma heeft nu twee overwinningen op rij behaald en legt hierdoor een goede generale repetitie af richting de kraker tegen Atalanta Bergamo van aankomende zondag.

SC Braga – Union Berlin 1-0

SC Braga heeft door een late treffer een minimale zege op Bundesliga-koploper Union Berlin geboekt. Lang wist de ploeg van aanvaller Sheraldo Becker, recentelijk verkozen werd tot speler van de maand in Duitsland, de Portugezen op een gelijkspel te houden, maar een treffer van Vitinha deed Union uiteindelijk de das om. Hierdoor scoort Braga punten voor Portugal in de coëfficiëntenlijst én gaat het aan de leiding in groep D , terwijl de Duitse stuntploeg puntloos blijft in Europa.

Conference League

Van den Brom verlaagt de druk

Trainer John van den Brom heeft met het Poolse Lech Poznan met 4-1 gewonnen van Austria Wien. Na een matige start van het seizoen zal de overwinning erg welkom zijn voor de Nederlander, die momenteel de achtste plaats in de Poolse competitie bezet. Mede dankzij twee goals van Kristoffer Velde zal de druk op de Nederlander in ieder geval tijdelijk iets afnemen, want vorige week werd er verloren van Villarreal. 

Danjuma terug in actie

El Submarino Amarillo heeft donderdag opnieuw gewonnen, ditmaal uit bij Hapoel Beër Sjeva (1-2), dankzij treffers van Francis Coquelin en Alex Baena. Bij de Spanjaarden kwam ook Arnaut Danjuma weer in actie. De Nederlander, die vanwege een blessure lange tijd afwezig was bij Villareal, kwam in de 75e minuut binnen de lijnen, maar kon geen verandering brengen in de stand. Voor Louis van Gaal is het een meevaller: mogelijk komt hij voor het WK toch weer in beeld. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen