Driessen had Tadic bij wijze van experiment thuisgelaten

12 oktober 2022, 16:30

Dusan Tadic is ondanks zijn schorsing met de selectie van Ajax meegereisd naar Napels. Valentijn Driessen denkt dat het een goed experiment was geweest om de aanvoerder thuis te laten.

Tadic pakte vorige week een rode kaart tegen Napoli (1-6) en mist daardoor de tweede wedstrijd tegen de Italiaanse club. Desondanks maakt de 33-jarige aanvaller deel uit van de selectie die het vliegtuig naar Italië heeft gepakt. "Het was leuk geweest voor Alfred Schreuder, maar ook de rest van de technische staf, om te zien hoe de ploeg reageert als de aanvoerder, de grote roerganger, er niet bij is", zegt Driessen in een video-item van De Telegraaf.

De journalist denkt dat Schreuder en zijn assistenten tot verrassende inzichten hadden kunnen komen als zij hun spelersgroep zonder Tadic aan het werk hadden gezien. "Daar had Ajax misschien zijn voordeel mee kunnen doen. Nu is hij er het grootste gedeelte van de voorbereiding bij. Dan hou je dezelfde hiërarchie en dynamiek in de groep."

Door de afwezigheid van Tadic zullen naar verwachting Steven Bergwijn en Steven Berghuis de flanken bestrijken. Davy Klaassen wordt als nummer 10 aan de aftrap verwacht. Jorge Sánchez is de meest logische vervanger van Devyne Rensch, die door een blessure in Amsterdam is achtergebleven.

Lees ookVermoedelijke opstelling: wens Ajax-fans komt eindelijk uit

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De Telegraaf zou bij wijze van experiment Driessen eens een jaar op vakantie moeten sturen. Wat zullen er een hoop winkels met hun voorraad azijn blijven zitten.

MJ8519
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Inderdaad. Kunnen jullie hier niet eens een ander nieuwtje brengen dan het gezever van Valentijn Nobody Driessen?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen