Van Gaal heeft er opvallende WK-sollicitant bij: "Wil het proberen"

15 oktober 2022, 20:21

Tonny Vilhena heeft het Nederlands elftal nog niet uit zijn hoofd gezet. De middenvelder, die dit seizoen actief is bij het Italiaanse Salernitana, droomt er nog altijd van om komende november mee te gaan met Oranje naar het wereldkampioenschap in Qatar.

"Ik wil weer laten zien wat ik kan, op het hoogste niveau", vertelde Vilhena zaterdagavond bij Ziggo Sport. "Dan hoop ik weer een betere speler te worden. Ik wil proberen om toch nog met het Nederlands elftal mee te gaan naar Qatar voor het WK", aldus de middenvelder, die dit seizoen door het Spaanse Espanyol wordt verhuurd aan Salernitana.

Vilhena verruilde Feyenoord in 2019 voor het Russische Krasnodar. Drie jaar later is hij nu actief in de Serie A. "We hebben een goed team", doelt hij op zijn nieuwe werkgever. "Ik kan me hier snel aanpassen, vooral omdat ik goed ben opgevangen door mijn nieuwe teamgenoten."

Vilhena is vaste waarde bij de degradatiekandidaat. Sinds zijn entree stond Vilhena al alle negen de duels in de basis. De middenvelder was goed voor één goal en één assist.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen