Klopp voor duel met Ajax kritisch op medische staf Liverpool

26 oktober 2022, 09:28

Liverpool-manager Jürgen Klopp heeft in de persconferentie voorafgaand aan het Champions League-duel met Ajax kritische woorden geuit over de medische staf van Liverpool. De Duitse manager mist dit seizoen veel spelers door blessures, en kan door een inschattingsfout van de medici in de Arena geen beroep doen op twee fitte spelers.

"De spelers die niet geblesseerd zijn moeten teveel wedstrijden spelen", vindt de Duitser. "En als ze terugkomen dan is er altijd wel weer wat", vervolgt hij. "Ze kunnen niet meer dan twintig minuten spelen, of ze mogen dit of dat niet doen", ergert hij zich. "En dan moet je in de Premier League elke week spelen tegen een tegenstander met het mes tussen de tanden!"

Tegen Ajax kan Klopp geen beroep doen op de geblesseerde Thiago Alcantara, die in het onderlinge duel in Liverpool nog tot de uitblinkers behoorde. Naby Keïta en Alex Oxlade-Chamberlain zijn wél weer fit, maar werden niet ingeschreven voor de groepsfase van de Champions League. "Ze zitten er niet bij omdat iedereen me vertelde dat ze langer geblesseerd zouden zijn."

Plaatsing laatste zestien

Liverpool heeft in de Johan Cruijff Arena genoeg aan een punt om zich te plaatsen voor de laatste zestien van de Champions League. "Het zou geweldig zijn om ons zo vroeg al te plaatsen", vindt Klopp. "Na onze start in de groepsfase vonden men dat niet zo vanzelfsprekend, maar nu kunnen we het toch bereiken", refereert hij aan de eerste speeldag, waarop Liverpool in Napels met maar liefst 4-1 verloor van Napoli.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen